Gas – water – riolering

Gas
Hierbij kunt u denken aan het om- of aanleggen van een gasleiding in verband met een nieuwe keuken, het plaatsen van een gashaard of vervanging van oude gasleidingen. Natuurlijk worden alle werkzaamheden volgens de voorschriften uitgevoerd en gecontroleerd op dichtheid. Veiligheid is tenslotte van groot belang.

Water
Water is een eerste levensbehoefte. In uw badkamer, keuken, toilet of buiten. We kunnen niet zonder. Comfort en luxe spelen daarin steeds meer een belangrijke rol; het is van groot belang dat u op het juiste moment over de juiste hoeveelheid water beschikt. Hier wordt bij de aanleg rekening mee gehouden.

Riolering
Water komt bij u uit de kraan, toilet en (vaat) wasmachine en verdwijnt weer via het riool. Ook het hemelwater van uw dak komt vaak in het riool terecht. Zolang het zonder problemen wegspoelt zult u daar niet over nadenken. Wanneer dit niet het geval is (denk hierbij aan het niet goed weglopen van het water of een borrelend geluid) kunnen wij u van dienst zijn. Ook bij verandering en aanleg van het riool kan met de juiste vakkennis veel problemen voorkomen worden.